Quins autors i autores aniran a les Biblioteques de Barcelona al novembre?

Literatura. Descobreix els protagonistes que visitaran el Festival 42, la Setmana de l'Àlbum, els Parlem Amb, l’Interior Maconda i els clubs de lectura.

El 42, Festival de Genères Fantàstics de Barcelona rebrà la visita de Mariana Enríquez al club de lectura Dones del fantàstic on comentarà Nuestra parte de noche i Las Cosas que perdimos en el fuego el divendres 10 de novembre.

També divendres 17 de novembre, a la Biblioteca Ignasi Iglésias – Can Fabra i en el marc de la Setmana de l’Àlbum, organitzarem una jornada professional  amb la participació de Nat CardozoMarianne DubucPere Ginard i Alex Nogués, que ens mostraran el procés creatiu dels àlbums audaços en la seva obra.

En el marc dels Parlem amb, Iván García Campos presentarà El viajero perfecto, dijous 9 de novembre, a la Biblioteca Jaume Fuster.  També en el marc dels Parlem Amb, dilluns 13 de novembre, a la Biblioteca Gabriel García Márquez Pilar del Río conversarà sobre el seu llibre La intuición de la isla. Los días de José Saramago en Lanzarote.

Mercè Ibarz Ibarz, participarà a l’Interior Maconda, el nou programa d’entrevistes de Ràdio Maconda, que s’enregistrarà a l’estudi de ràdio de la Biblioteca Gabriel García Márquez dissabte 11 de novembre.

Durant el mes de novembre, nombrosos escriptors i escriptores participaran als clubs de lectura de Biblioteques de Barcelona. Dimarts 7 de novembre, Joan Enric Barceló parlarà de Morir sabent poques coses al club de lectura general de la Biblioteca Gòtic – Andreu Nin.

Dimarts 14 de novembre, Anna Ballbona anirà al club de lectura Les altres Barcelones de la Biblioteca Zona Nord per parlar de No sóc aquí. El mateix dia, Tània Juste i el seu llibre Amor a l’art visitaran el club de lectura de novel·la barcelonina de la Biblioteca El Carmel – Juan Marsé.

Dimecres 15 de novembre, M. Àngels Alió i el seu llibre Què hi ha darrere la crisi ambiental? Aportacions des de l’ecologia social seran els protagonistes del club de lectura ciència en la literatura de la de la Biblioteca Sagrada Família – Josep M. Ainaud de Lasarte  en el marc de la Setmana de la Ciència 2023.

Per últim, dijous 16 de novembre, Julià Guillamon conversarà de Les cuques al club de lectura general de la Biblioteca Guinardó –Mercè Rodoreda i Nadia Hafid assistirà al club de lectura de còmic de la Biblioteca El Carmel – Juan Marsé.