Quins escriptors i escriptores visitaran al setembre les Biblioteques de Barcelona?

Xerrades. Descobreix els protagonistes que visitaran les sessions dels clubs de lectura, els Parlem Amb i el Festival Liternatura.

Encetem el mes, amb el primer Parlem Amb de la temporada. Dimecres 6 de setembre, Antonio Muñoz Molina  presentarà No te veré morir a la Biblioteca Esquerra de l’Eixample – Agustí Centelles.

Dissabte 23 de setembre,  a la Biblioteca Francesca Bonnemaison, celebrem els 25 anys dels clubs de lectura de Biblioteques de Barcelona amb una trobada amb el Premi Nobel de Literatura Abdulrazak Gurnah. Cabuda limitada.

En el marc de Nosaltres: 7a setmana LGTBI+, dijous 28 de setembre, a la Biblioteca Sagrada Família – Josep M. Ainaud de Lasarte, Sebastià Portell comentarà  Amors sense casa: poesia LGBTQ catalana.

El Festival Liternatura començarà dissabte 30 de setembre, a la Biblioteca Collserola – Josep Miracle amb la conversa de l’escriptora Tina Vallès i el professor Javier Aparicio Maydeu sobre l’obra Palomar d’Italo Calvino. Tot seguit, Santiago Beruete, parlarà amb Pilar Sampietro sobre la seva darrera obra, Un trozo de tierra. A la tarda, Carmen Berasategui farà una lectura poètica de Cosas asombrosas ocurrirán hoy. Seguidament, Ryoko Sekiguchi conversarà amb  Manel Ollé sobre el seu darrer llibre, Nagori. La nostalgia por la estación que termina.