Espai Multimèdia

La biblioteca disposa d'un espai multimèdia equipat amb nou ordinadors que podeu reservar, on us podeu connectar a internet i treballar amb eines de tractament d'imatges, de so i de vídeo i de gestió de pàgines web, entre d'altres. També hi trobareu un escàner i una impressora.

L'horari de l'Espai Multimèdia és:

  • Dilluns, dimarts, dimecres i dissabtes de 10 a 14h i de 16 a 20h
  • Dijous i divendres de 10 a 20h

En aquest espai s'ofereix un servei d'assessorament en l'ús de les tecnologies de la informació on s'atenen les consultes relacionades amb la recerca d'informació a internet, el correu electrònic, l'elaboració de documents escrits, els fulls de càlcul, el retoc d'imatges, etcètera. Aquest servei s'ofereix del gener al juny i de l'octubre al desembre amb el següents horaris:

  • Dimarts de 10 a 13h
  • Dijous de 17 a 20h

La biblioteca ofereix, trimestralment, cursos i tallers per iniciar-se en la informàtica, la fotografia, la creació de pàgines web, el programari lliure i la creació de blocs.

La inscripció es pot dur a terme a través d'internet o directament a la biblioteca. Cal inscriure-s'hi prèviament. Les inscripcions comencen el dia 15 del mes anterior. Les places són limitades.