Espai Multimèdia

La biblioteca disposa d'un espai multimèdia equipat amb nou ordinadors que podeu reservar, on us podeu connectar a internet i treballar amb eines de tractament d'imatges, de so i de vídeo i de gestió de pàgines web, entre d'altres. També hi trobareu un escàner i una impressora.

L'horari de l'Espai Multimèdia és:

  • Dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 9.30 a 14h i de 16 a 20h
  • Dijous de 9.30 a 20h
  • Dissabte de 10 a 14h i de 16 a 20h

En aquest espai s'ofereix un servei d'assessorament en l'ús de les tecnologies de la informació on s'atenen les consultes relacionades amb la recerca d'informació a internet, el correu electrònic, l'elaboració de documents escrits, els fulls de càlcul, el retoc d'imatges, etcètera.

Degut a les restriccions per la covid-19, provisionalment, aquest servei s’ofereix presencialment durant el primer trimestre de 2021 només a les següents biblioteques:

Biblioteca Sagrada Família-Josep M. Ainaud de Lasarte

Biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra

Ara també pots fer arribar els teus dubtes vinculats a l'ús de les TIC dels Espais Multimèdia de les Biblioteques de Barcelona a través de la plataforma de consulta web o el perfil de Twitter @BcnSuport.

Posem al vostre servei un número de telèfon on us explicaran com connectar-vos a les activitats en línia que Biblioteques de Barcelona ofereix a través dels canals de Zoom, Instagram o YouTube. Podeu trucar al 667754463.

Horari: 

De dilluns a divendres, de 17:00 h a 20:00 h