Poesia a les xarxes

El fons de poesia també està present a Internet i a les xarxes socials. Allà podreu seguir les notícies relacionades amb la secció -agenda, novetats, iniciatives-, així com amb l'actualitat poètica de la ciutat. Però sobretot hi trobareu un mitjà per fer-nos arribar els vostres comentaris, suggeriments o inquietuds relacionats amb la poesia i amb la feina que fem des de la biblioteca.

Blog LlegeixB@rcelona
LlegeixB@rcelona és un blog literari creat i mantingut amb la participació de la Biblioteca de l'Ateneu Barcelonès i les biblioteques públiques del Districte d'Horta-Guinardó, que formen l'anomenat "districte literari" pel fet que cadascuna d'elles compta amb un fons especialitzat de temàtica literària.

La Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda hi participa amb la publicació de continguts relacionats amb la poesia: recomanacions de novetats, informació sobre cicles i festivals literaris, itineraris literaris, i propostes de lectura relacionades amb l'actualitat poètica de la ciutat. També hi trobareu una agenda amb les activitats que tindran lloc a les biblioteques participants.

Twitter
Twitter s'ha convertit en una de les eines més àgils i útils per estar al dia de l'actualitat literària. Ens permet seguir directament l'activitat i l'opinió de poetes, editors i lectors, i conèixer notícies i propostes que sovint no tenen prou ressò en altres mitjans de comunicació.
El compte de la biblioteca està especialitzat en poesia: hi trobareu recomanacions de lectura i  informació relacionada amb les activitats de la biblioteca, així com una selecció de les notícies i de les iniciatives relacionades amb la poesia que considerem positiu ajudar a difondre.

Poesia a les xarxes