Rosa Berbel a NUDO, festival de poesía desatada

Poesia. La Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda participa a Nudo, Festival de poesía desatada, amb una conversa entre la poeta Rosa Berbel i Laura Rosal

Aquest diumenge 21 de maig comença una nova edició de Nudo, Festival de poesía desatada, i la biblioteca hi participa com a seu d’un dels actes programats, amb una conversa entre la poeta Rosa Berbel (Estepa, Sevilla, 1997) i la periodista i fotògrafa Laura Rosal.

Rosa Berbel. Recital de poesia i conversa amb Laura Rosal

Dimarts 23 de maig, 19h

Rosa Berbel ha publicat els poemaris Los planetas fantasma (Tusquets, 2022) i Las niñas siempre dicen la verdad (Hiperión, 2018), obra guanyadora del XXI Premio de Poesía Joven “Antonio Carvajal” i Premio Ojo Crítico de Poesía 2019 de RNE. Els seus poemes han aparegut a diverses antologies.

Laura Rosal és periodista i fotògrafa. Ha publicat el poemari También mis ojos, i dirigeix la revista Le Cool Barcelona.

El festival comptarà amb la presència de poetes i artistes com Marina Oroza, Leire Bilbao, Eduard Escoffet, Carlos Zanón, Ale Oseguera, Susan Briante, David Castillo o Pía Sommer, entre altres.

Consulteu el programa complet a:

https://www.festivalnudo.com