Àrea infantil

L'Àrea Infantil de la biblioteca se situa a la planta -1 i està destinada a nens i nenes de 0 a 14 anys. S'hi troben tots els documents en diferents tipus de format (llibres, DVD, CD, revistes, jocs d'ordinador i consoles de joc...), tant d'imaginació com de coneixements, que s'adrecen especialment al públic infantil.

Igual que a la secció d'adults, hi ha un espai dedicat a l'especialització de la biblioteca en jocs, esports i entreteniments.

Els principals serveis que ofereix l'Àrea Infantil són informació, consulta i préstec de documents. També disposa de quatre ordinadors d'Internet i +.

Hi destaquen dues seccions: la de Famílies, ofereix informació relacionada amb el món de la infància:embaràslactànciacriançanutrició infantiljocs i entreteniment per als infants i l'espai Petits Lectors, amb llibres per a nadons de 0 a 3 anys.

La sala infantil ofereix activitats de forma gairebé setmanal, dins la programació del Lletra Petita.

Recordeu que els infants de menys de 9 anys han d'anar acompanyats d'un adult.

Les mascotes de la biblioteca estan relacionades amb l'especialització en Jocs, esports i entreteniment i amb la proximitat a l'estadi del Futbol Club Barcelona. Es tracta de quatre esportistes, dos nens i dues nenes, que viuen a l'àrea infantil de la biblioteca i són fans de la lectura i l'esport, especialment el futbol.

Els Llonguerets, que fan de guia a les visites escolars i ajuden a dinamitzar la sala, formen una alineació guanyadora. Al mig del camp hi ha la Llonguereta Educada, a la posició central el Llongueret Lector, de porter el Llongueret Endreçat, i per últim, a la davantera, la Llonguereta Curiosa.

De la mà d'ells els infants, de manera divertida i esportiva, aprendran els valors, el funcionament, la normativa i els serveis que la biblioteca els hi ofereix. Veniu amb els Llonguerets a visitar-nos!

Enllaços relacionats: