Jocs, esports i entreteniment

La biblioteca està especialitzada en les temàtiques de jocs i esports. Aquest fons especial està situat a la primera planta i també n'hi ha un petit apartat a la secció infantil.

Hi ha obres de referència (enciclopèdies i diccionaris) i també obres generals i específiques sobre aquestes temàtiques.

Pel que fa a les obres generals, alguns dels temes sobre els quals es pot trobar informació són psicologia de l'esport, nutrició, fisioteràpia i medicina esportiva, legislació i equipaments, història de l'esport, olimpisme, etcètera.

Pel que fa a les obres sobre esports, n'hi ha sobre handbol, bàsquet, voleibol, futbol, tennis, hoquei, golf, atletisme, gimnàstica, excursionisme, alpinisme, escalada, espeleologia, ciclisme, patinatge, motociclisme, boxa, navegació, surf, natació, i també altres pràctiques esportives, algunes de molt populars i altres de més minoritàries.

De documents sobre jocs, també n'hi ha una gran varietat: escacs, màgia, pòquer, dòmino, billar...

La biblioteca també rep publicacions periòdiques de temàtica esportiva (que estan localitzades a la planta 0, al costat de la resta de revistes):

Autopista

Barça

Buceadores

Coche Actual

Corricolari

Escalar

Excursionisme

Gigantes del Basquet

Grandes espacios

Hobby Consolas

Muntanya

Natura i Aventura

Oxígeno

Panenka

Playmanía

Solo Bici

Solo Nieve

Sport Life

Triatlón

Vèrtex

Yoga Journal