La biblioterrassa està oberta!

Biblioterrassa. La biblioteca obrirà la seva terrassa tot l’any

La terrassa de la biblioteca estarà oberta durant tot l’any, a petició dels veïns i veïnes de les Corts. El seu horari d’obertura coincideix amb el de la biblioteca, però la terrassa es tancarà mitja hora abans.

Les obres de millora i remodelació de la terrassa han permès superar la barrera arquitectònica que impedia accedir-hi a les persones amb mobilitat reduïda. S’ha renovat completament el mobiliari exterior i s’han instal·lat tres tendals per protegir les persones dels raigs de sol. També s’ha col·locat un rentamans amb dues aixetes que facilitarà el desenvolupament de determinats tallers, així com un punt d’aigua per facilitar el reg de les plantes i la neteja de les rajoles del terra.

Aquest espai exterior amb unes boniques vistes vol esdevenir, juntament amb la sala d’actes i l’espai de petits lectors, un dels principals punts de difusió i promoció de la lectura de la biblioteca; i també vol convertir-se en un lloc de relació i de trobada de la ciutadania.

Si us ve de gust, esteu convidades i convidats a gaudir d’aquest agradable i tranquil espai de lectura davant mateix del Camp Nou!