Àrea infantil

Els infants més menuts tenen a l'abast una zona especialment concebuda per a ells amb l'Espai de Petits Lectors, on els adults que els acompanyen els poden iniciar en l'aventura de llegir i fer ús de la biblioteca. Hi trobareu llibres i contes en els formats i sobre les temàtiques que més els agraden, tant en lletra lligada com en lletra de pal.

La resta de lectors infantils, fins als 13 anys, disposen de llibres d'imaginació, contes i àlbums il·lustrats i còmics, així com d'altres recursos documentals sobre qualsevol matèria i en diversos suports; tant per fer volar la imaginació com per ajudar-los a fer els treballs de l'escola. La sala es completa amb un espai on es pot trobar música i cinema adreçat als infants, i una zona per connectar-se a internet.

Els adults també disposen d'espai propi: el Racó de famílies és un espai pensat perquè tant les mares com els pares, així com les persones relacionades amb l'àmbit de l'educació, trobin llibres i revistes amb informació relativa a l'embaràs, el part, el naixement, l'adopció, el creixement, l'educació i el lleure dels infants, des de l'embaràs fins a l'adolescència.

La sala infantil disposa d'una agenda d'activitats variades: des de narracions de contes fins a obres de petit format, passant per tallers de descoberta orientats a l'aprenentatge o al desenvolupament d'habilitats manuals.
Recordeu que els infants menors de 9 anys han d'anar acompanyats d'una persona adulta que se'n responsabilitzi i no se'ls pots deixar sols a la sala infantil ni en cap activitat si no s'indica el contrari.

Enllaços relacionats: