Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Trinitat Vella

La col·lecció local de la Biblioteca Trinitat Vella - José Barbero la componen documents que fan referència al districte de Sant Andreu i, en especial, al barri de Trinitat Vella, als seus escriptors i artistes, al seu urbanisme i a les seves associacions, independentment de la tipologia documental en què s'hagin editat: llibres, revistes, audiovisuals, documents en format digital...

La major part dels documents estan exclosos de préstec ja que se'n prioritza la consulta a sala. Tot i així, en el cas que hi hagi més d'un exemplar, la biblioteca en facilita el préstec.

Si teniu documents relacionats amb el barri de Trinitat Vella, els seus veïns o les seves associacions, i els voleu cedir a la biblioteca, no ho dubteu! Poseu-vos en contacte amb la biblioteca! Així contribuireu a la difusió del barri.