Espai multimèdia

La biblioteca disposa d'un espai multimèdia equipat amb nou ordinadors, que podeu reservar, on us podeu connectar a internet i treballar amb eines de tractament d'imatges, de so i de vídeo i de gestió de pàgines web, entre altres. També hi trobareu un escàner i una impressora. L'horari és el següent:

  • Dilluns i divendres, de 16.00 a 20.00 hores
  • Dimarts, dimecres i dijous, de 10.00 a 14.00 hores / de 16.00 a 20.00 hores
  • Dissabtes, de 10.00 a 14.00 hores

En aquest espai s'ofereix un servei d'assessorament en l'ús de les tecnologies de la informació on s'atenen les consultes relacionades amb la recerca d'informació a internet, el correu electrònic, l'elaboració de documents escrits, els fulls de càlcul, el retoc d'imatges, etcètera.

Aquest servei s'ofereix del gener al juny i de l'octubre al desembre. L'horari és el següent:

  • Dilluns, de 16.00 a 19.00 hores
  • Dimecres, de 16.00 a 19.00 hores

La biblioteca ofereix, trimestralment, cursos i tallers per iniciar-se en la informàtica, la fotografia digital, l'autoaprenentatge de llengües, la creació de pàgines web, els jocs d'ordinador, el programari lliure o la creació de blogs.

La inscripció es pot dur a terme a través d'internet o directament a la biblioteca. Cal inscriure-s'hi prèviament. Les inscripcions comencen el dia 15 del mes anterior. Les places són limitades.

Enllaços relacionats: