Taller "Xocolating"

Missatge d'avís

http://guia.bcn.cat/?c=00619%2A%3B001200%3F012150%2A&xout=1&pg=detall&id_doc=99400728125&ajax=detall&lg=ca&vm=7.x-3.66

Missatge d'estat

Related: http://guia.bcn.cat/?code0=0040001006&pg=search&xout=1&ajax=search&type=AG&nr=9&lg=ca&vm=7.x-3.66

Per sortir sent un professional de la xocolata, s’elaboren diverses peces: una rajola, piruletes i classes de bombons diferents. Totes elles utilitzant les tècniques bàsiques de la pastisseria catalana: treball amb motlle, amb mànega pastissera, etc.

Horaris

Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata

Adreça:
Carrer del Comerç, 36
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona