Activitat 'Nutrició sostenible: escabetx d'ahir i d'avui'

Missatge d'avís

http://guia.bcn.cat/?c=00619%2A%3B001200%3F012150%2A&xout=1&pg=detall&id_doc=99400731529&ajax=detall&lg=ca&vm=7.x-3.66

Missatge d'estat

Related: http://guia.bcn.cat/?code0=0040001006&pg=search&xout=1&ajax=search&type=AG&nr=9&lg=ca&vm=7.x-3.66

La tradició de preparar peix en escabetx té profundes arrels en diverses cultures culinàries. Gràcies a una combinació de diversos ingredients amb àcid, aquest mètode no només realça el gust del peix, sinó que també ha servit sempre com a tècnica de conservació. En aquest taller descobrirem com la versatilitat d'aquesta preparació ha contribuït a la seva popularitat al llarg del temps.

A càrrec d’Anna Bozzano, d’El Peix al Plat

Horaris

Centre Cívic Vil·la Urània

Adreça:
Carrer de Saragossa, 29
Districte:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
el Putxet i el Farró
Població:
Barcelona