Taller "La cucina in festa: tradizione e ricette" *NOU*

Missatge d'avís

http://guia.bcn.cat/?c=00619%2A%3B001200%3F012150%2A&xout=1&pg=detall&id_doc=99400713230&ajax=detall&lg=ca&vm=7.x-3.66

Missatge d'estat

Related: http://guia.bcn.cat/?code0=0040001006&pg=search&xout=1&ajax=search&type=AG&nr=9&lg=ca&vm=7.x-3.66

Professora: Marianna Fasanella

Coneixerem la història i la cultura d’Itàlia a través de la preparació d’alguns dels plats més importants de les festes tradicionals com Nadal, Carnaval o Setmana Santa. Pasta con le acciughe (pasta amb anxoves) cozze gratinate (musclos gratinats) el pandoro farcito o la pasta ripiena ens ajudaran a endinsar-nos en el patrimoni gastronòmic d’Itàlia.

Cal tenir nocions d’italià.

Horaris

Centre Cultural La Casa Elizalde

Adreça:
Carrer de València, 302
Districte:
Eixample
Barri:
la Dreta de l'Eixample
Població:
Barcelona