Amb l'eBiblioCat, tot un món de continguts

Biblio Digital. L'eBiblioCat, ara Biblio Digital, és la plataforma de préstec de continguts digitals del Sistema de Lectura Pública de Catalunya accessible a tots els ciutadans amb carnet de biblioteca pública.

L’eBiblioCat és la plataforma de préstec de continguts digitals del Sistema de Lectura Pública de Catalunya. És accessible a tots els ciutadans amb carnet de biblioteca pública a través de l’app Bibliodigital. Entre aquests continguts podeu trobar recursos en diversos formats (llibres, audiollibres, revistes, diaris, pel·lícules, audiovisuals, música, enciclopèdies, obres de referència, partitures …) i idiomes (català, castellà, francès, anglès, alemany …)

Permet el préstec d’obres en format digital per poder llegir-les en diferents dispositius: tauletes, telèfons intel·ligents, ordinadors personals o lectors de llibres electrònics (eReaders) compatibles amb DRM (Digital Rights Management) d’Adobe Digital Editions.

Podeu accedir-hi a l’adreça: https://biblioteca.ebiblio.cat/ i també a les aplicacions mòbils (APPs) disponibles pels sistemes operatius de iOS i Android.