Grans lectors i lectores

Club de lectura infantil. Trobada mensual per compartir el plaer de la lectura amb altres infants. Un divendres de cada mes a les 17.30 h a la B. Trinitat Vella - J. Barbero. Cal inscripció prèvia.

T’agrada llegir? T’agrada intercanviar les idees i emocions que vius amb un llibre a les mans? Vols compartir amb altres participants tot allò que has llegit? I conèixer els secrets que amaguen les històries que potser t’havien passat per alt? Si és així, aquest és el teu club!

Un club de lectura infantil és una activitat de foment de la lectura que té com a finalitat potenciar la imaginació i la creativitat, a més de millorar el lèxic i les formes d’expressió a través de dinàmiques grupals. Amb tot això es produeix una major socialització dels infants i com a conseqüència, una millor comunicació amb l’entorn que li envolta.

A qui va dirigit el club? El Club de lectura infantil “Grans lectors i lectores” és una activitat d’animació a la lectura dirigida a infants a partir de 9 anys.

Com puc participar? Per a participar en el Club de lectura infantil és necessari realitzar inscripció prèvia a la biblioteca.

Els nens i nenes participants es reuneixen un divendres al mes a la biblioteca acompanyats de la Yolanda Martínez, educadora social de la biblioteca, que serà qui dissenyi les sessions i proposi les lectures i activitats a desenvolupar.