"Guanyar un barri", un homenatge a totes aquelles persones bellugadisses, artífexs de la cultura festiva i reivindicativa de la Trinitat Vella

L’exposició “Guanyar un barri” és una nova formalització de Memòria Visual de Trinitat Vella, un projecte de recerca i acció comunitària en el marc del Pla de barris.

El projecte compta amb l’estreta col·laboració de la Taula de Memòria de la Trinitat Vella, l’Associació per la Recerca i la Divulgació de la Memòria Històrica de Trinitat Vella, la Biblioteca Trinitat Vella – José Barbero, el Casal de Gent Gran i les principals entitats de cultura popular i tradicional del barri.

L’exposició “Guanyar un barri” és una nova formalització de Memòria Visual de Trinitat Vella, un projecte de recerca i acció comunitària en el marc del Pla de barris, que ha tingut l’estreta col·laboració de la Taula de Memòria de la Trinitat Vella, la Biblioteca Trinitat Vella – José Barbero, el Casal de Gent Gran i, aquesta vegada, de la Comissió de Festes, Trinifoc, Trabucaires Trinitat i les colles de Gegants i Capgrossos de la Trinitat Vella, tres de les entitats més importants vinculades a la seva cultura popular i tradicional.

Per aquesta exposició, l’artista visual i fotògraf Joan Tomàs ret homenatge a totes aquestes persones bellugadisses, artífexs de la cultura festiva i reivindicativa del barri, mitjançant murals i suports gràfics diversos que s’aniran presentant en diferents punts durant els propers mesos.

L’itinerari guiat per l’exposició ‘Guanyar un barri. Memòria de la cultura popular de carrer a la Trinitat Vella’ es durà a terme el proper dijous 11 d’abril a les 18.30h. El punt de sortida serà la Llosa del metro de la Trinitat Vella.

Pel passeig col·lectiu pels 4 punts que composen aquesta exposició (Llosa del metro, Biblioteca Trinitat Vella – J. Barbero, plaça de la Trinitat i carrer d’Almassora), ens acompanyaran les entitats i persones que ens han ajudat a definir aquesta exposició de l’artista visual Joan Tomàs, amb la col·laboració de l’Observatori de la Vida Quotidiana i de l’Associació per a la Recerca i la Divulgació de la Memòria Històrica de la Trinitat.