LITERAL. Fira d’Idees i Llibres Radicals

Fires. Del 24 al 26 de maig al recinte de la Fabra i Coats. La fira enguany celebra 10 anys. Les biblioteques de Sant Andreu hi participen. Biblioteques de Barcelona forma part de l’organització.

Com cada mes de maig, torna Literal, la fira d’idees i llibres radicals. Més d’un centenar d’editorials independents es reuniran, del 24 al 26 de maig, al recinte de la Fabra i Coats (Sant Adrià, 20), per convertir-lo de nou en el punt de trobada de la cultura i el pensament crític.

El Literal, que enguany celebra 10 anys, comptarà amb la participació de referents mundials del pensament com Angela Davis, Vandana Shiva, Rita Segato, Sara Ahmed o Marina Garcés, entre altres. La fira, disposarà d’un espai artístic amb música i poesia, una zona familiar amb espectacles pels més menuts i una zona de restauració.

Com cada any, les biblioteques de Sant Andreu oferiran un espai de lectura i organitzaran un ventall d’activitats infantils i familiars. Destaquem:

Pippi Calcesllargues: laboratori de lectura.
Diumenge 26, a les 16.30 h, a l’Espai familiar de la fira.
Més informació

Espai de lectura. Zona on gaudir d’una estona de lectura on el públic, a més, es podrà endur llibres en préstec. Biblioteques de Barcelona coordinarà l’Espai de Lectura, on es trobarà una mostra dels llibres que formen part de les col·leccions de la Biblioteca Ignasi Iglésias – Can Fabra, especialitzada en còmic; de la Biblioteca Trinitat Vella – J. Barbero, especialitzada en moviment socials, i contes infantils del Centre d’Interès del Floquet de Neu de la Biblioteca La Sagrera – Marina Clotet.

Consulteu la Guia de lectura del Bibarnabloc feta per l’ocasió!

Fem de Literal un espai de trobada comunitària, de lluita compromesa i de subversió. Perquè, entre totes i tots, la convertim també en un espai d’emancipació!

Biblioteques de Barcelona forma part de l’organització del festival.