Préstec de jocs de taula

Jocs de taula. Estrenem el servei de préstec de jocs de taula. Podreu triar entre jocs d’allò més variats i per a totes les edats per jugar a la biblioteca o emportar-vos-els en préstec a casa.

Els jocs de taula són un recurs cultural que cada cop pren més pes entre la ciutadania, és per això que a moltes de les biblioteques de la ciutat ja no només hi ha llibres, revistes, música i pel·lícules, sinó que també podeu trobar-hi jocs de taula de diverses temàtiques i per a totes les edats.

Els jocs de taula que hi trobareu a les biblioteques pretenen afavorir la participació i el lleure alhora que fomentar l’aprenentatge.

Amb el carnet de biblioteques podeu sol·licitar al personal de la biblioteca un joc de taula. Podeu fer-ne ús a l’interior de la biblioteca i, també, endur-vos-els en préstec a casa.


 

Condicions de préstec:

– El préstec i retorn s’haurà de fer exclusivament al taulell de la biblioteca. No es podran tornar a d’altres biblioteques, ja que no formen part del circuit de préstec interbibliotecari.

– El préstec és de 30 dies.

– Abans de retornar el joc caldrà que reviseu que hi siguin totes les peces. Cada joc porta una relació de peces per ajudar-vos.

– Quan retorneu el joc, el personal de la biblioteca el revisarà.

– Si veieu que falta alguna peça feu-nos-ho saber.