Activitats musicals

Music Spy Club

Cicle d'audicions mensuals, que es va iniciar el 2006, en el qual un expert en música, crític musical o músic, descobreix, recomana i fa escoltar deu novetats discogràfiques aparegudes al mercat els darrers dotze mesos. L'objectiu és despertar la curiositat sobre la música que es fa aquí i ara, i comentar-la.

En aquest enllaç pots trobar tots els col·laboradors i les properes activitats.

Al compte d'Spotify de la biblioteca trobareu les seleccions de tots els convidats.

Playlist live!

Espai de descoberta musical, inaugurat el 2010, que captura allò que ha influït l'obra artística dels autors. La fórmula és senzilla: el músic punxa i comenta deu peces que han estat clau en la seva estètica musical; el crític dóna pistes de propostes que val la pena seguir. Sense límits temporals, sense circumscripcions de gènere, sense manies estilístiques. Deu temes que ajuden a entendre arrels, orígens, influències, nexes...

Activitat oberta a tothom i gratuïta.

Al compte d'Spotify de la biblioteca trobareu les seleccions de tots els convidats.

Aperitius musicals

Audicions didàctiques per introduir la música als infants prelectors i ajudar-los a desenvolupar la sensibilitat i la creativitat. Escoltar, cantar, jugar i aprendre són els eixos dels concerts en els quals tant els nens com els seus acompanyants, junt amb els músics, són protagonistes. Es recomanen llibres i música adequats per als més menuts i que tenen les biblioteques.

A més, la biblioteca també programa, de manera gratuïta, altres activitats infantils relacionades amb la música, com ara narracions de contes o tallers.