Àrea infantil

L'àrea infantil és l'espai adreçat als infants i joves fins als 14 anys, així com als adults que els acompanyen i a tots els usuaris que necessitin qualsevol material d'aquesta sala.

Es troba a la tercera planta de la biblioteca.

És un espai pensat per passar-hi una estona agradable llegint tranquil·lament, fent els deures, consultant internet, assistint a alguna de les activitats infantils i familiars que es programen, entre altres possibilitats.

Com que el plaer de llegir es pot descobrir de ben petit, la biblioteca ofereix el Racó dels Petits Lectors, un espai adreçat als infants de 0 a 4 anys on els adults que els acompanyen els inicien en l'aventura de llegir i fer ús de la biblioteca.

A més, també trobareu l'espai Famílies, una àrea pensada perquè els pares i les mares trobin informació relativa al naixement, el creixement, l'educació i el lleure dels infants, des de l'embaràs fins a l'adolescència.

La biblioteca també ofereix un fons especial adreçat al professorat, el Racó de l'educador, on es poden trobar documents sobre animació a la lectura, educació en el lleure, didàctica, mètodes d’ensenyament, sistemes educatius i teories educatives, organització escolar, orientació i tutoria, sociologia, necessitats educatives especials, recursos per l’aula, entre d’altres. A més, també poden trobar diverses revistes d’ensenyament i pedagogia.

És un fet que els infants gaudeixen de la música amb criteri i que són capaços de discriminar allò que els agrada des de les primeres edats. Per aquest motiu a l'àrea infantil trobareu el Racó de la Música, una secció musical adreçada als infants, on els més menuts de casa tenen la possibilitat de formar-se i d'accedir a la música sense limitar la seva experiència a la música infantil.

La biblioteca penja mensualment al seu web el butlletí A Tot Vapor!, en el qual es poden consultar les novetats de literatura, cinema i música infantil i juvenil que rep mensualment la biblioteca, així com les novetats de l Racó de l'Educador i Famílies. Per rebre avís per correu electrònic només cal donar-se d'alta.