Collita Fresca : presentació de les darreres novetats editorials infantils i juvenils 2024

SDLIJ. Amb la participació especial de l'escriptor David Almond, Llibreria: La Petita, organitza: Servei de Documentació de Literatura Infantil i Juvenil, divendres 15 de març, de 10:00h a 13:30h. a la Biblioteca Camp de l'Arpa.

Presentació de les darreres novetats infantils i juvenils amb les editorials: L’Altra Tribu, Barbara Fiore Editora, Folioscopio, Indòmita, Litera Libros, Meraki, Petalletres i Sembra Llibres.

Dia: divendres 15 de març
Hora: de 10:00 a 13:30 h
Lloc: Biblioteca Camp de l’Arpa-Caterina Albert
Organització a càrrec de: Servei de Documentació de Literatura Infantil i Juvenil
Llibreria convidada: La Petita

Aforament limitat. Requereix inscripció prèvia omplint aquest formulari

10:00 – 13:30 h. Presentació de les darreres infantils i juvenils per les editorials assistents a la jornada.
13:00 – 13:30 h. Participació d’un autor molt especial, David Almond que ens presentarà la seva novel·la El canto del bosque, publicada per Duomo Ediciones.

David Almond va néixer a Newcastle el 1951 i actualment viu a Northumberland amb la seva família. L’any 2010 va ser guardonat amb el Hans Christian Andersen, el premi Nobel de la literatura infantil. Les seves històries s’han traduït a més de 20 països, sent Skellig la més aclamada i popular. El 2021 va ser nomenat Oficial de l’Ordre de l’Imperi Britànic pels seus serveis a la literatura.

Amb Skellig, David Almond va guanyar el Premi Infantil Whitbread i la Medalla Carnegie. Publicada fa més de vint anys, aquesta meravellosa novel·la ha estat convertida en obra de teatre i en òpera, i també es va adaptar al cinema, amb l’oscaritzat Tim Roth en el paper de Skellig.