Benvinguts a la

Biblioteca Francesca Bonnemaison

Benvinguts a la

Biblioteca Francesca Bonnemaison

Tallers presencials Antenes Cibernàrium OCTUBRE

..
30/07/2024 - 18:54 h

Descobreix les activitats programades per adquirir coneixements que et permetran millorar el teu dia a dia a través de les eines tecnològiques.

Fes un collage de les fotos de les teves vacances amb Canva
Divendres 18 d’octubre (9:30-13:30 h)
Vols crear un collage amb les fotos de les teves vacances d’estiu de manera ràpida i senzilla? Canva és l’eina en línia que et permetrà fer-ho. En aquest taller, aprendrem a fer un muntatge amb diverses fotografies, utilitzant plantilles, textos, icones i altres elements gràfics, sense necessitat de coneixements tècnics avançats.
Cal inscripció prèvia.

T2.1 Inicia’t en l’ús del teu smartphone o tauleta
Divendres 4 d’octubre (9:30-13:30 h)
Tens un telèfon intel·ligent o una tauleta i vols treure’n el màxim profit? Vols saber com utilitzar-los correctament i descobrir les possibilitats bàsiques que t’ofereixen?
Amb aquest taller, t’introduiràs en l’ús del telèfon intel·ligent o tauleta per informar-te, comunicar-te, fer el teu dia a dia més fàcil i treure’n el màxim profit.
Cal inscripció prèvia.

T2.2 Com configurar i protegir el teu smartphone o tauleta
Divendres 11 d’octubre (9:30-13:30 h)
Tens un telèfon intel·ligent o una tauleta i vols treure’n el màxim profit? Si ja saps fer servir el teu dispositiu però vols aprofundir en les possibilitats que ofereix, eines de seguretat, gestió de permisos, eines de localització, permisos de les Apps i molt més, en aquest taller aniràs més enllà de l’ús bàsic del teu dispositiu i guanyaràs confiança en el seu ús.
Cal inscripció prèvia.

T2.3 No et quedis sense memòria al mòbil
Divendres 25 d’octubre (9:30-11:30 h)
Et quedes sense espai per les fotos? Reps molts arxius que no necessites? Tens instal·lades moltes aplicacions que ja no fas servir?
Amb aquest petit taller descobriràs aplicacions i trucs que t’ajudaran a tenir les dades del teu mòbil ordenades i a no malgastar l’espai. També t’explicarem quines aplicacions pots fer servir per alliberar espai o per crear còpies dels arxius al núvol o a l’ordinador.
Cal inscripció prèvia.

T2.4 Instal·lar i desinstal·lar apps
Divendres 25 d’octubre (11:30-13:30 h)
Descripció: Busques una aplicació que et faci el dia a dia més fàcil? Que t’ajudi a gestionar les tasques? T’agradaria fer un seguiment de les teves activitats i no saps quina aplicació fer servir? Aprèn a moure’t per la botiga d’aplicacions, a entendre què implica instal·lar algunes aplicacions, a gestionar-les i a ordenar-les dins del teu dispositiu mòbil.
Cal inscripció prèvia.