Benvinguts a la

Biblioteca Sant Gervasi - Joan Maragall

Benvinguts a la

Biblioteca Sant Gervasi - Joan Maragall

Quins escriptors i escriptores visitaran les Biblioteques de Barcelona al setembre?

Festival Liternatura 2023
02/09/2024 - 10:21 h

Encetem el mes, amb el primer Parlem amb de la temporada. Dijous 19 de setembre, Juan José Millás i Juan Luis Arsuaga presentaran La conciencia contada por un sapiens a un neandertal a la Biblioteca Esquerra de l’Eixample – Agustí Centelles.

Dijous 26 de setembre, a la Biblioteca Jaume Fuster, la biòloga Teresa Franquesa parlarà amb l’Oriol Porcel sobre Cambio climático y ecoansiedad. De la preocupación a la acción, que explora de manera clara i comprensible la crisi climàtica.

En el marc del Festival Liternatura, dissabte 28 de setembre, a la Setmana del Llibre en Català, l’escriptor i nedador Jordi Ballart i la periodista i escriptora Pilar Sampietro conversaran sobre la presència de l’aigua a la literatura actual, i sobre com pensem el Mediterrani al segle XXI. Tot seguit, els escriptors Gabi Martínez i Lucia Pietrelli abordaran com la literatura de natura s’ha situat entre les més arriscades i avantguardistes del panorama actual.

Per últim, en el marc de la Regata Cultural de la Copa Amèrica de l’Ajuntament de Barcelona, dilluns 30 de setembre, a la Biblioteca Jaume Fuster, Eleanor Catton presentarà El Bosque Birnam , l’últim llibre de l’autora neozelandesa guardonada amb el Premi Booker.