Biblioteca Sofia Barat
Biblioteca Sofia Barat
A càrrec de Sonia Villar i Juan Antonio Cerezuela, artistes visuals.
Et convidem a participar en una activitat on experimentarem amb l'elaboració d'aliments fermentats, mentre compartim històries i memòries del barri de la Dreta de l'Eixample i del Mercat de la Concepció.
Aprendrem el procés de conservació d'aliments mitjançant la fermentació, però anirem més enllà: proposem una fermentació poètica. A partir de les converses que vagin sorgint, connectarem els aliments amb significats, sabers i relats que també volem conservar. Fermentar, en aquest cas, serà també una manera de pensar juntes què val la pena preservar.
Els Sabors i sabers que preservarem, seran compartits en una degustació col·lectiva el dissabte 7 de febrer de 2026, a les 12h, al pati del recinte de la Biblioteca Sofia Barat.
Activitat en el marc del programa Ex-Libris de Homesession en col·laboració amb Biblioteques de Barcelona i Fundació "la Caixa", ICUB - Ajuntament de Barcelona i OSIC-Generalitat de Catalunya.
Organitza: Biblioteca Sofia Barat i Mercat de la Concepció
-
- Inscripcions
- https://s2.puntxarxa.org/cbb/cursos/llista_cursos.php?curs=&districte=2¢re=41&enviar=MOSTRAR+CURSOS&ordre=1&oberts=1
-
- Telèfon
- Tel.: 934132314
- Tel.: 934764870
Mercat Concepció
- Adreça:
- Carrer d'Aragó, 311*LB
- Districte:
- Eixample
- Barri:
- la Dreta de l'Eixample
Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...
FES-NOS-LA SABERHoraris
| Dies | Hores | Preus | |
|---|---|---|---|
| Dijous | a les 11.00 h | Entrada Gratuïta |
Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...
FES-NOS-LA SABER