Benvinguts a la

Biblioteca Sofia Barat

Benvinguts a la

Biblioteca Sofia Barat

Exposició: "Estripar, doblegar, empaquetar" de Rosalina Sicart Pons

..
26/07/2024 - 16:26 h

De l’1 al 31 d’agost a la planta d’entrada de la Biblioteca Sofia Barat.

Fullejar un diccionari o una enciclopèdia com a medi d’accés als coneixements per esbrinar les nostres inquietuds sobre el saber ha donat pas a consultar al mòbil. L’univers digital de la web ha superat amb escreix les limitacions del format físic per la capacitat quasi infinita d’emmagatzematge i la immediatesa a l’hora de consultar. Front aquest esdevenir, centenars, milers de llibres de referència han anat viatjant des de les biblioteques domèstiques i públiques al contenidor blau, convertits en pur paper per reciclar.

Rosalina Sicart Pons, treballa amb els volums de les enciclopèdies i els diccionaris en desús per donar una altra vida al paper centrant-se en els conceptes teixir, estripar, retallar, empaquetar, doblegar… per obrir la reflexió, plantejar qüestions…

Accés lliure.

VISITA GUIADA

  • Dimarts 15 d’octubre d’11 a 12:30 h. Visita guiada a càrrec de Rosalina Sicart Pons (artista visual). Durada: 1 h 30 min. Cal fer preinscripció. Places limitades.

TALLER ARTÍSTIC

  • Dimarts 22 d’octubre d’11 a 13 h. Taller: “Arrenca, guixa, dibuixa” a càrrec de Rosalina Sicart Pons (artista visual). Durada: 2 h. Cal fer preinscripció. Places limitades.

Activitats gratuïtes. Preinscripció amb carnet de biblioteca.