Servei de tauletes a les biblioteques

Algunes biblioteques de la ciutat tenen a disposició de les persones usuàries tauletes equipades amb un conjunt d’aplicacions i amb accés a la xarxa sense fils. El servei està enfocat a la recerca d’informació amb finalitats culturals, d’aprenentatge i accés a recursos d’educació i lúdics.

Qualsevol persona usuària amb carnet de la biblioteques pot utilitzar aquest servei, tant adults com infants, i és d’ús exclusiu dins l’edifici de la biblioteca. Les persones amb el carnet bloquejat no poden utilitzar aquest servei mentre duri el bloqueig.

Les persones usuàries s’han d’identificar amb el codi i el PIN del carnet a l’estació de càrrega de tauletes. Una vegada s’hagi fet aquest pas correctament, l’estació els facilitarà la tauleta que tingui més bateria. No es pot agafar més d’una tauleta simultàniament.

Les sessions són de dues hores. Les tauletes disposen d’un comptador de temps i, un minut abans de finalitzar la sessió, es rep un avís.

Un cop acabi la sessió cal retornar la tauleta a la mateixa estació on s’ha agafat, el contingut emmagatzemat s’esborrarà automàticament.

Biblioteques que ofereixen aquest servei:

Biblioteca Francesca Bonnemaison
Biblioteca Sant Pau - Santa Creu
Biblioteca Esquerra de l’Eixample - Agustí Centelles
Biblioteca Sagrada Família - Josep M. Ainaud de Lasarte
Biblioteca Francesc Candel
Biblioteca Vapor Vell
Biblioteca Montserrat Abelló
Biblioteca Sant Gervasi - Joan Maragall
Biblioteca Jaume Fuster
Biblioteca Vila de Gràcia
Biblioteca Guinardó - Mercè Rodoreda
Biblioteca Nou Barris 
Biblioteca Zona Nord
Biblioteca Bon Pastor
Biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra
Biblioteca Camp de l’Arpa - Caterina Albert
Biblioteca Gabriel García Márquez
 

Servei del préstec de tauletes