Agenda del Casal

Dijous, 03/02/2022

EXPOSICIONS | CALAIX DE SASTRE

12:45

Del 3 de febrer al 31 de març

Inaugurem a la Sala C, el cicle d’exposicions a la Sala Cafeteria (al bar del casal) adreçat a veïnes i veïns artistes del Guinardó, amb l'exposició CALAIX DE SASTRE, a càrrec de l'artista del barri, Dani Sevillano.

Una mostra de la seva obra, amb una particular visió de la ciutat de Barcelona, materialitzada en aquest recull de pintures i collages.

A càrrec de Dani Sevillano

 

 

 

EL MARÇ ÉS DONA | ESPECTACLE OBJECTIU DONA "LAS GUINDILLAS" + PRESENTACIÓ DEL PROJECTE "SALA AMB NOM DE DONA"

19:00

Dijous 17 de març, a les 19 h

Inauguració del cicle Objectiu Dona de març amb l’actuació de “Las Guindillas”. Aquest espectacle de Cabaret Clown va d’atreviment, de diversió, de joc, va de sana bogeria. Aquest grup de dones divertides i juganeres s’ha proposat, amb el seu Cabaret, tornar el món de l’inrevés i ho aconsegueixen. Amb la seva mirada alegre i fresca, ens inviten a compartir les seves esbojarrades aventures, les seves emocions desbocades i la seva ingènua llibertat. Cabaret Clown és un sense sentit que ens contagia a l’instant d’humor, de tendresa i d’alegria de viure.

A càrrec de Clown "Las Guindillas" 

I a les 19.30 h presentació del projecte “ Sala amb nom de dona”, convocatòria anual per concretar noms de DONA referents, conegudes o no, per la sala d’actes del Casal Mas Guinardó. Finalització amb l’actuació d’un grup de Batucada de dones, davant del casal a la pl. Salvador Riera 2.

Organitza: Grup motor Març és Dona: Nou Horitzó, Xerrac, F.C Martinenc, Assoc. Lonestar Cultura, Peona i Peó, Mama G, Coordinadora d’Entitats, Batunoies i Casal Mas Guinardó

Activitat gratuïta. Inscriu-te clicant aquí.