Agenda del Casal

Divendres, 01/04/2022

EXPOSICIONS | OBJECTIU DONA: MATERNAR

00:00

Fins al 30 de juny

Projecte guanyador de la convocatòria Objectiu Dona - Primavera 2022

Lisi Andrés Palacios és periodista feminista i veïna del barri del Guinardó des de fa uns quatre anys. Creu en la comunicació com a eina per transformar i millorar el món que hem heretat i actualment combina les seves dues passions: la cultura i el periodisme. Actualment s'enfronta a la seva primera maternitat, un procés sorprenent que ha tingut el privilegi de viure mentre cursava el Postgrau en Comunicació i Gènere de la Universitat Autònoma de Barcelona.

"Maternar és una sèrie d'autoretrats que m'he fet durant el meu vuitè mes d'embaràs. Quan et quedes embarassada hi ha molt entusiasme de l'entorn per fer-te fotografies i tot se centra en la panxa però m'interessava captar la meva perspectiva personal sobre els canvis que patia el meu cos i com aquests afectaven les meves emocions i moviments."

EXPOSICIONS | NATURA QUOTIDIANA

00:00

Fins al 30 d'abril

Exposició fotogràfica on es plasmen tots aquells moments de la quotidianitat que ens envolta i es deixen escapar a causa del ritme de la vida. Instants capturats des d’una mirada creativa, que fan de la realitat una bellesa extraordinària.

A càrrec de Jordi Pozo

SANT JORDI, PUNT I A PART

00:00

Del 19 al 30 d'abril

A l'aparador del Mas Guinardó fem un Punt i A Part amb els rols tradicionals de la llegenda de Sant Jordi, guarnint l'espai amb punts de llibre confeccionats per nenes, nens i joves del barri, amb un missatge que actualitzi els rols dels personatges de la llegenda, als nostres dies.  

Les princeses no hem de ser salvades, ni hem de matar a cap Drac... Sant Jordi, Punt i A part! 

Entre les participants sortejarem llibres de la Cooperativa Cultural Rocaguinarda.  

Participa! 

Organitza: Grup motor Sant Jordi de la Taula del Mas