Agenda del Casal

Viernes, 01/10/2021

EXPOSICIONS | OBJECTIU DONA: NÓSZEMÉLY

00:00

"Nőszemély" és la proposta guanyadora de la sisena convocatòria del cicle Objectiu Dona.

Amb aquesta paraula d'origen hongarès que significa "dona de mala fama que és jutjada per la societat per actuar com no s'espera d'ella", la Marta Belev ens acompanya a conèixer aquesta peça de dansa que profunditza en algunes de les vivències de les dones que formen la companyia emergent la Calíope.

 

A càrrec de Marta Belev i La Calíope Cia.

 

EXPOSICIONS | VEJECES E INTERSECCIONALIDADES

10:00 to 21:30

 

De l'1 al 30 d'octubre

Projecte socio-fotogràfic que neix de la reflexió al voltant de les diferències, desigualtats i experiències comunes sobre la vellesa. Partim de la base que socialment hi ha diferències en la vida de les persones, que ens deixen en posicions de més o menys avantatge o privilegis socials.

L'objectiu d'aquesta exposició és visibilitzar diferents possibles velleses, considerant que existèixen moltes altres que no es troben retratades en aquestes fotografies. Intentem ressaltar aquestes velleses habitualment homogeneitzades per a mostrar-les en la seva diversitat, perquè per a nosaltres és important destacar a les persones del dia a dia, a aquelles que, malgrat no tenir privilegis porten en si el que ensenyen els anys i exoeriència

A càrrec de FocoSocial

ACTIVITATS | CASTANYADA: FREAK SHOW MAS

18:00 to 20:00

Divendres 29 d'octubre a les 18 h

Celebrem la castanyada al Mas Guinardó amb el Freak Show Mas, una tarda on reivindicarem la bellesa no normativa amb música, dansa, clown, castanyes i un munt de personatges increïbles vinguts directament dels antics Freaks show!

Amb les intervencions de Nosferata, AME, Movimiento y Expresión, Mas Gospel, Kao -Percussió i Reciclatge, Power Cia i un munt de personatges i sorpreses més amb el maquillatge de Cazcarra Image School!

Convidarem a castanyes a totes les persones inscrites!

Organitza: Coordinadora d'Entitats del Guinardó, Casal Mas Guinardó i entitats col·laboradores.

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia. Aforament limitat.

ENTRADES EXHAURIDES!

ACTIVITATS | FREAK SHOW MAS: NOSFERATA

18:00 to 20:15

Divendres 29 d'octubre a partir de les 18 h

Entre les múltiples intervencions al FREAK SHOW MAS, tindrem la NOSFERATA i el seu mentalisme Clown!

Des d'èpoques remotes, àvida per conèixer sang fresca, arriba la terrible vampira Nosferata. No tinguis por, no és aquí per a beure la teva sang, de moment, aquesta vegada sol s'alimentarà dels teus secrets més foscos.

Els seus poders de “no-morta” li permeten saber-ho tot, repeteixo, TOT. Si, també això que aquestes pensant que ningú ha de saber, ella si ho sap! Que ho sàpigues!

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia.

Inscriu-te aquí

 

ACTIVITATS | FREAK SHOW MAS: EL CIRC INVISIBLE

18:00 to 20:15

Divendres 29 d'octubre a partir de les 18 h

¿Per què pot ser invisible un prejudici, i no l’actitud?

“El veritable artista, rebel per naturalesa y força, resisteix a ser domesticat, es  nega acceptar el món tal como és, i llavors, crea un univers amb els seus propis límits”. Aristóteles

El circ i nosaltres tenim el poder de visibilitzar allò que el poder fa  invisible.

Nosaltres, a través de la danza-teatre integrada, volem transmetre la subtiletza de allò que ens rodeja i que la societat no vol veure: la injustícia, la discriminació, la marginació, la precarietat... El nostre circ vol visibilitzar la justícia, la igualtat, el reconeixement social, ... la no invisibilitat.

Direcció : Emilio Bravo Casado

A càrrec d'AME, expressió i moviment.

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia.

Inscriu-te aquí

ACTIVITATS | FREAK SHOW MAS: MAS GOSPEL

18:00 to 20:15

Divendres 29 d'octubre a partir de les 18 h

L’associació Mas Gospel és una formació coral d'uns 45 cantants d'edat diversa, apassionats per aquest gènere afroamericà que gaudeix del cant i de la música a través de la participació dels professionals que hi participen.

Mas Gospel és més que un cor. SoN un grup de companys que, gràcies a la seva il·lusió per cantar, sentir i transmetre la música, gaudideixen junts d'ella compartint tota la nostra energia. 

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia.

Inscriu-te aquí