Agenda del Casal

Jueves, 01/02/2024

EXPOSICIÓ 'PETÓ AL PLATÓ'

Horari: 17:30

 El dia de la Festa Major del barri, el grup Racó de la Foto va voler aportar la seva píndola d’alegria en un dia marcat per les rialles, abraçades i petons al plató, en el Casal.

Visitable a l'espai expositiu de la cafeteria del Casal.

A càrrec del Grup Racó de la Foto

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

EXPOSICIÓ 3er FESTIVAL INTERNACIONAL DE FILMS DE FUTUR FONT D'EN FARGUES

Horari: 12:00

Cloenda del Festival i lliurament de premis el 16 de març 2024 (17h). 

Preu: 5€ amb copa de cava.

Per inscripcions: cliqueu a l'enllaç!.

Organitza: FFCinema

 

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE: 'ATRAPA ELS DINERS' D'OCTAVI GARCIA PUIG

Horari: 19:00

Presentació del llibre "Atrapa els diners" d'Octavi Garcia Puig, assessor de finances personals i familiars i veí del barri.

Quants cops hem somiat que érem rics i fèiem el que volíem i quant volíem? Però malauradament no ens ha passat mai i continuem treballant i treballant, guanyant diners que desapareixen de seguida, massa ràpid. Deixem l'organització dels diners personals i familiars relegada a un segon pla, perquè no sabem com fer-ho i estem massa cansats després de treballar.

Fent un paral·lelisme amb la piràmide de les necessitats de Maslow, en el llibre es crea un camí, el de la piràmide financera, que ens ajuda a gestionar, estalviar i invertir els diners de forma adequada. Entenent que mai hem rebut una educació financera com cal, l'autor explica de forma clara i entenedora qüestions bàsiques com la gestió d'un pressupost familiar o com estalviar correctament. A més, també entra en temes més complexos com la planificació financera futura o com aconseguir ingressos passius per garantir l'entrada de diners sense treballar. Tot ve acompanyat amb exemples i material per a l'ús personal i per poder gestionar les finances personals.

Activitat gratuïta. Inscripcions a partir del 12/03 en aquest enllaç!

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues