Avui al castell

  • El dissabte 15 d'octubre, Barcelona prepara un homenatge a Francisco Casavella i a la seva novel·la 'El día del Watusi'.

  • Una activitat per gaudir de la història i l'esport al cim de Montjuïc!

  • Inauguració de l'exposició el 15 de setembre.

    Destierro és una exposició d'obres d'art de Cecilia Zabaleta que “convida a viatjar per un recorregut existencial i geogràfic d'una memòria migratòria nascuda del desplaçament forçat i el posterior exili republicà el 1939”. Sota el comissariat de Roberto Fuertes, Zabaleta proposa un itinerari a través de les experiències del seu itinerari vital, “emprant de manera expressiva un llenguatge suggerent basat en creacions a l'oli i tècnica mixta amb fragments documentals, intercalats amb epígrafs de la mateixa autora. Proposta que es reflecteix en composicions de paisatges fracturats, al·legoria d'objectes esquerdats, i gestos cartogràfics”.

  • El 7 i 8 d’octubre arriba la tercera edició de 'Viu Montjuïc, el Parc de la Cultura', un cap de setmana amb un munt d'activitats coorganitzades pels equipaments de Montjuïc i les entitats de l'entorn. Es tracta d'aprofitar aquest espai obert, accessible, net i segur amb una oferta cultural, de natura i de lleure de qualitat per al conjunt de la ciutadania.

Encara no s'ha creat cap contingut de portada.