Avui al castell

  • Per celebrar el dia Internacional dels Museus, efemèride que es celebra a nivell europeu, el Castell durà a terme una jornada de portes obertes el dimarts18 de maig. L’entrada al recinte serà gratuïta durant tot l’horari d’obertura . Les persones que visitin el Castell aquest dia podran gaudir del Centre d’Interpretació de Montjuïc i de les exposició temporal "La linea de la costa de Barcelona".
  • El 23 de maig la cia Mortelo & Manzani presenten l’espectacle “Absurditties”, Dos pallassos excèntrics arriben carregats d’un munt d’objectes i d’instruments que els porten a situacions d’allò més absurdes. Un espectacle fet amb el poc que tenen: recreant el seu propi món, un univers particular fet de realisme i fantasia.
  • El Castell de Montjuïc presenta el FESTIVAL REBOMBORI un cicle d’espectacles per a tota la família. La programació no pot ser millor, amb espectacles de clown, de circ, baldufes gegants... tot això gràcies a les companyies i artistes joves i innovadors que ompliran el pati d’armes de rialles, ooooohs i aplaudiments.
  • En Santiago Riera, comissari de l’exposició temporal La línia de costa de Barcelona, explica els conceptes claus sobre la configuració i l’evolució de la costa de la ciutat.

Encara no s'ha creat cap contingut de portada.