BARNACAS II – FRANCISCO ALEGRE

Barnacas II: Francisco Alegre va ser un projecte documental de llarg recorregut que recollia les vivències dels nens, avui adults, que van néixer a les barraques de Francisco Alegre, El Carmel.

Un dels poblats d’immigrants que van deixar la seva terra com a conseqüència d’una postguerra desoladora i van arribar a Barcelona a la recerca d’un futur millor. Navegació amb el Documental Interactiu: Barnacas II, Francisco Alegre A vegades les històries són complexes i profundes i no és possible narrar de manera lineal. Algunes requereixen més d’un punt de vista i un acostament diferent a la temàtica.

Vine a gaudir del format transmèdia que t’ofereix tot un seguit de noves possibilitats i matisos al explicar-te aquesta història.

Mitjançant l’ús de múltiples plataformes, àmplia l’experiència de l’espectador. Aquest format va més enllà: permet navegar, submergir-se, explorar realitats i fins a participar amb més profunditat en les històries dels personatges.

DATA INAUGURACIÓ: DILLUNS 27 DE NOVEMBRE A LES 19.30 H

DATA: DEL 28 DE NOVEMBRE AL 1 DE DESEMBRE, DE 10 A 13 h I DE 16 A 21 h, A l’aula multimèdia del Centre Cívic Carmel

Activitat gratuïta

 

Ruta guiada: Allà dalt de Barcelona, les barraques del Carmel.

La ruta contempla punts estratègicament escollits, on hi ha intervenció històrica i anàlisi visual de l’entorn. El recorregut que s’endinsa a l’antic nucli de barraques de Francisco Alegre, tindrà diverses parades, reflexions sobre el passat i contrast amb el present.

Les inscripcions es realitzaran a partir del dia 16 d’octubre al C.C. Carmel via telefònica o presencialment fins exhaurir-les.

DISSABTE, 18 DE NOVEMBRE DE 10 A 13 h

Durada: 3 hores aproximadament

Punt de trobada: Plaça Sanllehy / Pablo Sáez de Bars (davant del Bar La Llauna).

Com arribar: Connexió amb la línia d’autobusos 24 i línia de metro groga: L4, parada Alfons X

Recomanacions: Es recomana portar sabates còmodes, aigua i protecció solar (zona muntanyosa).

Activitat gratuïta

 

Compartir