Festa Major del Carmel

Divendres

30/06/2023

La Festa Major del Carmel, suposa un dels esdeveniments més importants del barri, muntada pels i des dels veïns/es. En el marc de totes les activitats que entitats i veïns organitzen per la Fetsa Major, el Centre Cívic Carmel hi participa amb la Festa dels tallers, on es fa una mostra de tots els tallers que s'han realitzat durant l'any al centre cívic, i que clou amb un sopar de germanor i un concert. També el Caminart pel Carmel es programa coincidint amb la Festa Major.

CERCADANSA 2023

Divendres 30 de juny a partir de les 19.30 h

2a edició de la reinventada mostra de tallers del Centre Cívic!

Gaudirem d’actuacions de diferents tallers del Centre i entitats del barri, mentre passegem en clau d’humor i amb les millors vistes del barri!

SOPAR POPULAR

A partir de les 21 h

Porta’t el teu plat preferit o la teva carmanyola per compartir i gaudirem d’un sopar molt especial, per fi i de nou, tots junts a la fresca

GRAN NIT DE CONCERT KARAOKE!

Quan es faci fosc ens prepararem per cantar i ballar! Apujarem el volum i ens prepararem per acabar de gaudir d’aquesta gran nit: escull una cançó que t’inspiri, puja a l’escenari sense vergonya i canta amb la banda, els ZÀPING, com una estrella de rock! El micro t’està esperant!

 

Lloc: plaça de Salvador Allende

On: Plaça de Salvador Allende

Compartir