Música en Pantufles

Musica en pantufles, músics contra la soledad

 

Partint de la base de combinar el talent i el teixit associatiu d’aquest Districte, des del Centre Cívic Carmel  hem creat “Música en pantufles”, un projecte intergeneracional   que sense l’ajuda d’Amics de la Gent Gran i dels diferents agents culturals del barri (equipaments, escoles de música...) no seria possible dur a terme.

Amb ell volem donar resposta a un dels gran problemes de la nostre societat: la soledat de la gent gran i alhora apropar la cultura a persones que no poden accedir-hi, per falta de mobilitat. Proposem crear una borsa de músics voluntaris que estiguin disposats a fer un petit concert a domicili d’aquestes persones. Tot això podrem articular-ho gràcies a la gran feina d’Amics de la Gent Gran que ens facilitaran les dades de persones que tinguin ganes de rebre els músics a casa seva, generant aquesta sinergia i aquest vincle tan especial i ens acompanyaran amb els seus voluntaris/es en aquests concerts tant especials.

 

D’entrada, volem crear aquesta borsa de músics voluntaris, sense cap compromís que espanti a ningú. És a dir, tothom que vulgui participar serà lliure de concretar amb quina periodicitat vol o pot realitzar els bolos, franges d’horaris, etc. Només cal tenir present les limitacions d’espai amb que ens podem trobar i tenir present, per exemple, que seria impossible fer un concert de bateria a domicili.

 

Per tant, us animem a formar part d’una gran borsa musical solidària i fer la vida de la gent millor!

Telèfon: 932563333
Email: cccarmel@qsl.cat

Compartir