Notícia mostra final Cel del Carmel 2018
Una gran nit amb un final passat per aigua

Hem tornat a repetir la gimcana del Cel del Carmel, cinc grups han participat de proves molt divertides on han posat a prova els coneixements i habilitats cinèfiles.

Després ens esperava una botifarrada a càrrec de l'associació d'alumnes de l'institut Ferran Tallada.A continuació hem pogut veure la projecció dels curts on els veïns i espontanis del barri del Carmel i de la Sagrada Família han pogut fer de directors i directores i crear una peça cinematogràfica inspirada amb un fragment musical. Hem pogut observar com amb una mateixa banda sonora uns els inspirava amor, a altres desavinença, ciència ficció o terror. Gràcies a la col·laboració del Màrius i la Gemma de la companyia Escènic i al nostre càmera de capçalera, Jordi Romero, per fer possible aquest experiment tan divertit. Tots aquests curtmetratges els hem pogut gaudir amb la música en directe de la Carmel's Covers Band.


Un cop s'ha acabat la projecció del documental els dos Hippies de la companyia Transtorners han donat el tret de sortida per a l'espectacle final, on el Video-jockey Ruben C, la Carmel's Covers Band i la ballarina vertical Sheila Ferrer ens havien preparat tota una experiència visual i sonora, malauradament en el moment de començar s'ha posat a ploure i per qüestions de seguretat s'ha hagut de suspendre l'espectacle. Des del Centre Cívic farem el possible per fer-lo més endavant esperant que el temps ens acompanyi.


Finalment com cada any la gent de FOC, dracs i diables han fet caure les estrelles amb un espectacle de foc d'artifici meravellós.

Compartir