Mini Batalla de la música 2021
Així va anar...

08/07/2021

Doncs si companyes, hem hagut de tornar a fer una mini batalla de la Música i no una batalla, sense el mini. Ens haguera agradat tornar al format original amb 4 grups i sense limitar tant l'assistència, però ara sí que esperem que sigui l'última mini.

Malgrat això la tarda musical va ser tot un èxit, Primer la Laura Pinilla i la Gemma Deusedas van agrair a entitats, equipaments, usuàries i veïnes la presència a la batalla i el suport que han donat a la cultura i més concretament al Centre Cívic. Seguidament en Toni va donar pas a la mini batalla de la música on els Ayom ens van oferir un recital de música brasilera i afro llatina interpretada de manera magistral i molt tropical. L'alternativa la van protagonitzar els Mas Gòspel que ens van fer treure la part negra que totes tenim amb temazos com we are family o fins hi tot temes propis amb molt soul.

Com ja és tradicional, totes vam cantar a l'uníson "when the saints go marching in" per finalitzar aquesta festa de la música, que per segon any consecutiu s'ha realitzat en un entorn segur i sobretot espectacular, el camp municipal de futbol del Carmel.

La mini batalla de la música, té de tot, bona música, bona gent, bons llocs, però podríem estar d'acord que no és mini i, al final, té poc de batalla, així que Visca la Batalla de la Música!!!

Compartir