Park(ing) Day

Divendres
De 16 a 21h

18/09/2020
Preu: Accés lliure

El Park(ing) Day és un esdeveniment anual que té lloc a diverses ciutats de tot el món. Es tracta d’una acció de ciutat performativa, educativa i reivindicativa, on diverses entitats, col·lectius i ciutadania en general, transformen de manera temporal places públiques d’aparcament en parcs, jardins i altres formes d’espai públic. Amb doble objectiu, reivindicar un model de ciutat centrat en les persones i en el medi ambient, per retornar els carrers a les persones, i limitar la presència dels cotxes.

Taller d’escacs

A partir de les 17 h

A càrrec d’Escacs Comtal Club

Vols participar en una de les modalitats més frenètiques dels escacs? Els Escacs Comtal Club del Poble-sec ens conviden a fer unes partides ràpides. Tant si saps jugar a escacs com si en tens curiositat, vine a gaudir de les espectaculars partides llampec.

Taller de jocs

A partir de les 18h

A càrrec de CardCaptors Barcelona

CardsCaptorsBcn, entitat poblesequina, ens presentarà diverses demostracions de diferents jocs de taula desconeguts per la ciutadania amb la finalitat de donar a conèixer l’associació i noves maneres de gaudir del lleure.

Taller de tabals

A partir de les 19 h

A càrrec de Tabalers del Poble-sec

Quan repliquen els tabals de la colla de Diables del Poble-sec, tothom començar a ballar al voltant del foc. Taller on aprendràs com funciona una colla tabalera i a tocar els seus ritmes. 

On: Plaça del Sortidor

Compartir