QUI CANTA A TAULA AL SOLAR DE LA PURI

Dimecres, a partir de les 19h

10/04/2024
Preu: Gratuït

Activitat conjunta dels dos centres culturals del Poble-sec: CC El Sortidor (especialitzat en gastronomia) i CC Albareda (especialitzat en música) Amb la unió de música, gastronomia i ruralitat donem el tret de sortida a la programació de primavera. En aquesta ocasió l’escenari serà El Solar de la Puri, on ballarem al ritme de Bewis de la Rosa i degustarem hidromel a càrrec de LÄrna.

Hidromel amb LÄrna (a les 19h)

Fusionant aigua, mel i una mica de llevat va néixer l’hidromel, la beguda alcohòlica més antiga inventada per la humanitat. Marcel Sabaté, fill d’apicultors, s’inspira en la cultura nòrdica i investiga el que els Vikings consideraven el beuratge dels Déus per produir nous formats que podrem degustar tot brindant per l’arribada de la primavera.

Bewis de la Rosa presenta Amor más que nunca (a les 20h)

L’amor i el món rural són els dos eixos d’Amor más que nunca, el primer disc de Bewis de la Rosa. L’univers musical i escènic té clares referències a la tradició manxega, el seu lloc de naixement, on música, dansa i performance s'entrellacen. Hi trobem elements del rap, hip-hop, latin i folklore, amb unes lletres carregades de pensament crític, transfeminisme, decreixement, ferida històrica i salut mental. Inclós dins el BDC.

Inscripcions al CCAlbareda (a partir del 8 d'abril). La reserva pel concert no és imprescindible però servirà per fer una previsió de l'assistència

Organitzador de l'activitat: CC El Sortidor (especialitzat en gastronomia) i CC Albareda (especialitzat en música)

On: Solar de la Puri
Adreça: C/ de la Puríssima Concepció, 22

Inici d'inscripció: 18/03/2024

Compartir