Cremós de taronja

Ingredients:

50 gr de melmelada de taronja
2 iogurts naturals ensucrats o grecs
Xocolata negra (amb al menys 74% de cacau)

Per fer el crumble:

60 gr de sucre de canya o normal
90 gr. de farina d'espelta o normal
60 gr. de mantega

Elaboració: 

1- Prepararem el crumble barrejant en un bol la farina, el sucre i la mantega, i després es pasta fins que quedi una textura terrosa.
2- Estén aquesta massa en una safata de forn i forneja durant 15 minuts a 180°
3- Mentre es refreda la base de l'crumble, es prepara el cremós de taronja: només cal picar alguna cosa de taronja i posar-la a la base del recipient.
4- Ara barreja el iogurt amb la melmelada de taronja i posa-ho a sobre de la taronja. La tercera capa d'aquest postre casolà serà el crumble, amb una mica de ratlladura de xocolata per acabar.

Recepta de Yolanda Mur

Compartir