Mallorca al plat

Dimecres
De 18.30 a 21.30h

06/10/2021
Preu: 18,26€ Suplement per a material: 4€

300 quilòmetres mar endins trobem una de les tradicions gastronòmiques més especials del Mediterrani. La cuina pròpia de les Illes Balears té molt en comú amb la cuina catalana o valenciana, però ha rebut també influències del món àrab, la cultura britànica i la cuina francesa. Els plats tradicionals de Mallorca són un exemple perfecte d’adaptació al medi i de trobada entre les cultures que hi han passat deixant-hi petjada: d’aquí el gust dels mallorquins pel xai, els pastissos com l’ensaïmada, les receptes de peix, els embotits com la sobrassada, el tombet... Ens endinsarem en el seu patrimoni gastronòmic utilitzant productes de proximitat i de temporada. 

Inscripcions en línia: https://bit.ly/3y20pGW

Professor/a: Eugènia Guiscafré

Inici d'inscripció: 06/09/2021

Compartir