La Garrofa: La xocolata mediterrània

Diumenge
De 11.30 a 12.30 h

24/10/2021
Preu: Gratuït. Cal inscripció prèvia

Miró sempre portava una garrofa a la butxaca per no perdre les arrels. Coneixerem millor aquest superaliment, l’alternativa local al cacau, que tant li recordava a Montroig del Camp, però que les darreres dècades ha quedat injustament desprestigiat. Consumint garrofa i productes locals contribuïm a enfortir el teixit econòmic rural i a la vegada evitem l’abandonament progressiu de feixes de cultiu, contribuint a preservar així la flora i la fauna que l’envolten. De la mà de Menjamiques revelarem les seves propietats, secrets i curiositats, veurem maneres ben temptadores d’introduir-la a la nostra dieta i reivindicarem el lloc que li pertoca a la nostra taula gaudint-ne sense prejudicis!

Inscripcions en línia:

 

Xerrada amb tast a càrrec de Clara Martin Riu, de Menjamiques, amb la col·laboració de la Fundació Joan Miró en el marc de Barcelona Dibuixa

Inici d'inscripció: 06/09/2021

Compartir