MÚSICA Z

Circuit de concerts de música clàssica de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona que apropa el talent de l’alumnat de les escoles superiors de música de Barcelona a tota la ciutat, en una experiència propera i compartida. És un programa fet en col·laboració amb l’Escola JAM, el Taller de músics i la Fundació Conservatori Liceu i que en aquesta tercera edició arriba ja a nou equipaments.

 ¾ DE TRIO

Dijous 25 de gener, a les 19 h 

¾ de Trio ens proposa un petit viatge al llarg de la música moderna d’una forma poc habitual com és el format “power trio”. El seu principal objectiu és transmetre com fan que temes que han escoltat moltíssimes vegades a discos, ràdios, pel·lícules, amb una gran producció i instrumentació, sonin plens en un format instrumental tan reduït. Als concerts podreu veure com donen forma a les cançons deixant veure totes les capes implicades.

Reserva d'entrades: https://bit.ly/480bcmL 


 NOTA DE PAS

Dijous 8 de febrer, a les 19 h

Nota de Pas és un duet format per Anna Puig, compositora i cantant, i Joan Sebastià, compositor, cantant i instrumentista, tots dos estudiants del grau superior de música en l'especialitat de Songwriting. Els dos comparteixen el gust per la música country-pop que es veu reflectida tant en les seves versions com en els temes propis. Presenten una proposta en acústic i de caràcter intimista. Els estils que toquen són country, blues, R&B, pop, entre d'altres.

Reserva d'entrades: https://bit.ly/nota-de-pas 


SESSIONS DE LIVE CODING

Dijous 22 de febrer, a les 19 h

Les sessions de Live coding són una pràctica artística d’obertura i exploració del codi, on es programen música i visuals en viu mentre el codi es projecta en pantalla. D’aquesta manera, la programació en directe es converteix en un esdeveniment festiu que es pot gaudir de forma col·lectiva. Interpretat per estudiants del grau de Sonologia de l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

Reserva d'entrades:  https://bit.ly/47Tsfa2 


 GÈNESIS QUARTET

Dijous 14 de març, a les 19 h

El Gènesi Quartet és un quartet de saxofons que congrega quatre joves talents del Conservatori Superior Liceu els quals al llarg dels seus anys d'estudi en aquesta institució estan guiats en la seva formació com a intèrprets solistes i músics de cambra sota la supervisió del professor Albert Julià.

Reserva d'entrades: https://bit.ly/3Rc0dj4

Compartir