L'UNDERGROUND I LA CONTRACULTURA DE BARCELONA A TRAVÉS DE LA CUINA

Dimecres
De 18.30 a 21h

06/11/2024 > 20/05/2024
Preu: 28,95€ (3 sessions)

Esqueixada Snif, La Truita Perfecta, Ultratruita, Pan & Regaliz, Panotxa Rock, Pa Torrat, Ràdio Pica, Caldo de Pollo, Ajoblanco, Flor y Nata, Licuadora punk, Le dernier croissant … No són receptes d'un llibre de cuina tradicional, sinó exemples de les moltes bandes, discos, cançons, revistes, discogràfiques, projectes, fanzins, sales de concerts i programes de ràdios lliures —sorgides a la Barcelona dels anys 70 i 80— que fan referència al menjar. En aquest curs teòric-pràctic de cuina i intrahistòria, dividit en tres sessions, escoltarem discos, llegirem còmics, visualitzarem peces audiovisuals i rebrem a convidats i convidades mentre preparem delicioses receptes que van definir l'època més transgressora, convulsa i estimulant de la nostra història recent. Quan Barcelona era una festa, i també un gran festí!

Inscripcions en línia 

Professor/a: Oliver Mancebo

Inici d'inscripció: 04/09/2024

Compartir