XOCOLATL I L'ALQUÍMIA DEL COS

Dissabte
De 11 a 13h

15/03/2025
Preu: Gratuït. Cal inscripció prèvia

Connectarem el cos, el moviment, l'aliment, la dansa i l'alquimia de la cuina. Realitzarem pràctiques corporals com massatges, exercicis de respiració i ball per equilibrar les energies i preparar el cos per cuinar. Crearem amb les mans, una beguda deliciosa i ancestral, base d'una cuina molt propera al cos i a la seva nutrició. Es tracta del procés de moldre el cacau per obtenir xocolatl a partir de la llavor natural i seguint el ritual de preparació Azteca. Finalitzarem degustant la xocolatl que haurem elaborat.

*Es recomana venir amb roba còmode.

Susana Isunza és coreògrafa, ballarina, dansaterapeuta i investigadora en gastronomia ancestral mexicana. Des de l'associació Ollin Kaos treballa la simbiosi cos-art i aliment a través de tallers i esdeveniments culturals.

Inscripcions en línia

Inici d'inscripció: 24/02/2025

Compartir