Donburi - taller virtual
NOU

Dijous
De 19.00 a 21.00h

Preu: 43.92€

Un bol d’arròs amb...
El seu nom prové de la paraula 丼(donburi) que denomina un tipus de bol de gran dimensions. Tot i no ser un plat tradicional ni de la cuina japonesa ni xinesa, és molt popular al Japó. Aquest plat amb una base d’arròs, es pot cuinar amb pràcticament qualsevol ingredient i varia molt segons de la temporada, la regió o els gustos dels moment. Tot un món de receptes per descobrir.
Número de sessions: 5
Data d'inici: 29 d'abril
El tallers virtuals seran gravats. L’alumnat rebrà un enllaç on trobarà la gravació de la classe i estarà disponible durant 4 dies.
 

Professor/a: Miho Miyata

Inici d'inscripció: 15/03/2021

Web: https://cursoslasedeta.inscripcionscc.com/MiramModular/buscador/buscador.jsp?g=1&c=25&a=2521

Compartir