Cuina sorprenent

Dimarts
De 19 a 21 h

02/11/2021 > 20/09/2021
Preu: 51.67 € *Activitat amb suplement

La primera sorpresa te l’emportaràs tu

Ha arribat el moment de triomfar a la cuina. Descobrirem un munt de receptes creatives i delicioses que faran de les nostres trobades de tardor moments culinaris inoblidables i sense necessitat de passar-nos hores i hores a la cuina. 

Professor: Josep Vidal
Del 2 de novembre al 30 de novembre (5 sessions)
A partir del 6 de setembre a les 10h, pots inscriure't clicant aquí!
Josep Vidal Olveira va estudiar cuina a l’Escola d’Hosteleria de Barcelona i pastisseria a l’Escola d’hoteleria Hofmann. Durant 25 anys va ser propietari i xef de diferents restaurants i elaborador, distribuïdor i comercial de salses artesanes i ecològiques. Des del 2016 és docent de cursos de cuina a diferents centres cívics i escoles de la Ciutat.

Segueix-lo al seu canal de Youtube i al seu Instagram

Donades les restriccions sanitàries els tallers de cuina seran demostratius. El professorat elaborarà les receptes a classe i tothom és podrà emportar un petit tast per menjar a casa. Es necessari pagar un suplement en concepte de material i portar carmanyola.
Tots els tallers es duran a terme de manera presencial, a no ser que s’indiqui el contrari, respectant les mesures de seguretat vigents en cada moment: aforament limitat, distància de seguretat, ús correcte de la mascareta, hidrogel, ventilació i control de temperatura.

Si la situació sanitària ho requereix, estem preparades per fer els tallers que es poden adaptar en línia. Es mantindrà el calendari previst, adaptarem els continguts al format i no es cancel·laran les activitats.

Compartir