19è Concurs de Cantautors/es d'Horta-Guinardó
14, 15 i 16 de juny de 2019

Des de l'any 1997, el Centre Cívic Matas i Ramis organitza un Concurs de Cantautors/es que, amb el pas dels anys, s'ha anat consolidant com una plataforma per a la promoció de nous talents de la cançó d'autor.

Entre els guanyadors, hi figuren noms avui tan il·lustres com Estopa (que van guanyar la segona edició, l’any 1998), Rafa Pons, Anna Roig, El Sobrino del Diablo o Guiem Soldevila. L’última guanyadora va ser, l’any 2017, Raquel Lúa. 

Tothom que vulgui participar ens ha de fer arribar les seves propostes utilitzant un dels tres canals habilitats, que us detallem a continuació:

  • Formulari d´inscripció al web del Concurs de Cantautors
  • Personalment al Centre Cívic Matas i Ramis  C/ Feliu i Codina, 20, 08031 Barcelona. Metro L5-Horta. Horari d’atenció de 9.00 a 21.00 h, de dilluns a divendres. Dissabtes de 9.00 a 14.00 h
  • Per correu postal al Centre Cívic Matas i Ramis

Aquelles persones que no facin la seva inscripció a través del formulari web, hauran de presentar aquesta fitxdegudament emplenada, així com l’àudio i/o el vídeo en format digital de tres temes propis, la lletra de les cançons presentades al Concurs i el rider necessari per fer l’actuació en directe.

La traducció és indispensable en cas de no ser ni en català ni en castellà.

Trobareu les bases i la fitxa d'inscripció al web del Concurs de Cantautors

 

 

 

X

Compartir