Informació

 

 

 

Cristina

Barcelonina llicenciada en Filologia Catalana i màster en llenguatges d'especialitat. Sempre amb un somriure a la cara, la Cristina és informadora i coordinadora de Comunicació.
Com a nota extra podem dir que és una apassionada de la lectura i l'escriptura, de les arts en general, dels gossos, de les coses cuquis i de la cuina italiana, entre moltes altres coses.

 

Desirée

La Desirée és tècnica en Educació Infantil. Des de ben petita tenia molt clar que volia treballar per ajudar a les persones. En el seu temps lliure li agrada fer esport. És una persona activa i sempre vol estar en constant moviment. Li apassiona viatjar i poder conèixer noves cultures.

 

 

 

Martí

Músic i tècnic de so. Informador mudat del Centre Cívic Urgell. Amant del cinema i la producció musical, dedica part del seu temps a aprendre guitarra brasilera i a samplejar discos antics de soul indonesi dels 70. El podreu veure creuant Horta dalt de la seva bici Orbea.

 

 

Sara

Música i gestora musical. Amant de l’experimentació sonora i de la interdisciplinarietat artística. Dedica el seu temps a la recerca i descoberta de músics emergents dins l’escena local. Ha participat en l’organització i la producció de diversos concerts de música i toca en diferents grups de l’escena barcelonina.

 

 

Compartir