Informació

 

 

Cristina

Barcelonina llicenciada en Filologia Catalana i màster en llenguatges d'especialitat. Sempre amb un somriure a la cara, la Cristina és informadora i coordinadora de Comunicació.
Com a nota extra podem dir que és una apassionada de la lectura i l'escriptura, de les arts en general, dels gossos, de les coses cuquis i de la cuina italiana, entre moltes altres coses.

 

Iris 

L'Iris és administrativa i també informadora del Centre Cívic. És una persona molt agradable, que quasi sempre porta un somriure. Té molt interès per aprendre i està molt contenta de formar part de l'equip. Li agrada molt ballar, llegir novel·les d'històries romàntiques, l'esport de muntanya i li encantaria conèixer tots els racons del món, perquè una de les seves passions és viatjar.

 

Martí

Músic i tècnic de so. Informador mudat del Centre Cívic Urgell. Amant del cinema i la producció musical, dedica part del seu temps a aprendre guitarra brasilera i a samplejar discos antics de soul indonesi dels 70. El podreu veure creuant Horta dalt de la seva bici Orbea.

 

 

 

 

Lau

Tècnic en il·lustració, i especialitzat en il·lustració infantil. Des de ben petit és un apassionat de la cultura japonesa, especialment de la animació i el còmic. Part del seu temps lliure el dedica també a assistir a concerts de l'escena underground barcelonina.

 

 

 

Compartir