Informació

Carles

El Carles, que ve cada dia des de Cornellà per aportar el seu granet de sorra al centre, sent passió per la muntanya, la música i les arts escèniques en general, motiu pel qual va estudiar a l´Institut del Teatre de Terrassa i va especialitzar-se en el grau superior d´arts de l´espectacle.
Ara, engrescat per aquesta nova aventura que comença, que és formar part del nou equip del Matas i Ramis, espera poder sumar en tot allò que sigui possible. 

 

 

 

 Cristina

Barcelonina llicenciada en Filologia Catalana i màster en llenguatges d´especialitat. Sempre amb un somriure a la cara, la Cristina és informadora del Centre, s´encarrega de la correcció i assessorament lingüístic dels textos i de la dinamització de les xarxes socials.
Com a nota extra podem dir que és una apassionada de la lectura i l´escriptura, de les arts en general, dels gossos, de les coses cuquis i de la cuina italiana, entre moltes altres coses.

 

 

 

Silvia

La Silvia viu a Molins de Rei i és la nova incorporació com a informadora de tardes aportant tots els seus coneixements en les tasques del centre. Dedica les seves estones lliures a gaudir de música en directe, veure bones sèries televisives, viatjar tot el que pugui i disfrutar de la família i amigues. 

Compartir