Cafè Concert Tardor 2019

Del 18/10 al 22/11

18/10/2019 > 22/11/2019
Preu: Gratuït

Dues vegades l’any, a la primavera i a la tardor, el Cafè Concert fa accessible la música clàssica a tothom amb dos cicles de concerts.

Cada Cafè Concert consta de 3 concerts didàctics gratuïts al voltant d’una temàtica, intepretats per professionals amb trajectòria reconeguda.

 

Els Cafès Concert són una oportunitat per apropar-nos als músics lluny de la rigidesa de les grans sales de concerts, on el públic pot interactuar amb els músics i preguntar tot allò que sempre ha volgut saber sobre música clàssica. Com que tenen una finalitat didàctica, els intèrprets també expliquen diferents coses de les obres que toquen.

 

En les darreres edicions, el Cafè Concert ha girat a l´entorn de l’homentage a grans intèrprets del s.XX (Maria Callas, Glenn Gould, Miquel Llobet i Pau Casals) i ha proposat un cicle de música impressionista (Escenes impressionistes. Cent anys sense Debussy).

 

En el cicle d'enguany, presentem la relació de tres genis musicals amb grans moviments revolucionaris de la història: Beethoven i la Revolució Francesa, Verdi i el Resorgimiento, i Xostakòvitx i la Revolució Russa.

 

 

 

 

 

X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X

On: Centre Cívic Matas i Ramis
Adreça: C/ Feliu i Codina, 20. Barcelona

Telèfon: 934072356
Email: ccmatasiramis@bcn.cat

Compartir